Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження містобудівної документації «Внесення змін до Плану зонування території м.Тернополя», яке затверджено рішенням сесії Тернопільської міської ради від 07.06.2024 року №8/39/17

Рішення сесії Тернопільської міської ради від 07.06.2024 року №8/39/17 "Про затвердження містобудівної документації «Внесення змін до Плану зонування території м. Тернополя» та внесення змін до Плану зонування території міста Тернополя, затвердженого рішенням міської ради від 27.01.2014 №6/44/12 "

Розглянувши матеріали проєкту містобудівної документації «Внесення змін до Плану зонування території м. Тернополя», розробленого ДП «Український державний науководослідний інститут проектування міст «ДІПРОМІСТО» імені Ю. М. Білоконя», відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про основи містобудування», «Про стратегічну екологічну оцінку», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо планування використання земель», Постанов Кабінету Міністрів України від 25.04.2011 №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», від 01.09.2021 №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань містобудування, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити містобудівну документацію «Внесення змін до Плану зонування території м.Тернополя», з додатками (додається).

2.Внести зміни до Плану зонування території міста Тернополя, затвердженого рішенням міської ради від 27.01.2014 №6/44/12 «Про затвердження плану зонування території міста Тернополя», згідно з містобудівною документацією, затвердженою пунктом 1 цього рішення.

3.Управлінню містобудування, архітектури та кадастру, управлінню цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ забезпечити доступ та оприлюднення матеріалів вказаної у пункті 1 містобудівної документації.

4.Дане рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування.

 

Матеріали громадського обговорення (в тому числі протокол громадських слухань), консультацій з уповноваженими органами виконавчої влади додаються;

Протокол розгляду проєкту вказаної містобудівної документації на засіданні архітектурно-містобудівної ради додається;

Текстові і графічні матеріалами містобудівної документації «Внесення змін до Плану зонування території м. Тернополя» (з рекомендацією та врахуванням обмеженого доступу у зв’язку із введенням в Україні воєнного стану) додаються.