Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Детальний план території, обмеженої вул. Генерала Тарнавського, вул. Київська, вул. М. Липницького, вул. Володимира Великого (мікрорайон №14) в м. Тернополі

На підставі вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», відповідно до заходів Програми оновлення, актуалізації містобудівної, топографо-геодезичної документації та впровадження геоінформаційної системи ведення містобудівного кадастру на 2019-2021 роки, рішень Тернопільської міської ради від 05.10.2018р за № 7/28/145 «Про створення рекреаційної зони (парку) за адресою вул. Київська-Тарнавського», виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 10.10.2018р. №765 «Про розгляд петиції», з метою деталізації рішень Генерального плану міста Тернополя та уточнення окремих його положень, Тернопільською міською радою укладено з ДП Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «Діпромісто» договір № 543-02-2019/101 від 05.04.2019 року на виконання послуг з розроблення містобудівної документації «Детальний план території, обмеженої вул. Генерала Тарнавського, вул. Київська, вул. М. Липницького, вул. Володимира Великого (мікрорайон №14) в м. Тернополі».

Згідно п.1 ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» громадським слуханням підлягають розроблені в установленому порядку проекти містобудівної документації на місцевому рівні: генеральні плани населених пунктів, плани зонування територій, детальні плани територій. Відповідно до пункту 5 Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011р. №555, повідомляємо наступне.

Ознайомитися з проектом містобудівної документації «Детальний план території, обмеженої вул. Генерала Тарнавського, вул. Київська, вул. М. Липницького, вул. Володимира Великого (мікрорайон №14) в м. Тернополі», основними техніко-економічними показниками, зокрема графічними та текстовими матеріалами, розділом «Охорона навколишнього природного середовища» можна з 10 00 год. до 1300 год., в робочі дні, в приміщенні управління містобудування, архітектури та кадастру міської ради за адресою вул. Коперника, 1, 2-й поверх, каб. 205, тел. 40-41-45, (доступно для завантаження). 

Інформацію про дату, час і місце проведення громадських слухань буде повідомлено додатково в засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті Тернопільської міської ради www.rada.te.ua.

Обгрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, будівельних норм, стандартів і правил пропозиції (зауваження) громадськості приймаються протягом місячного терміну проведення процедури громадського обговорення з 16.08.2019 року по 16.09.2019 року включно у письмовій формі в управлінні містобудування, архітектури та кадастру по вул. Коперника, 1 або надсилаються електронною поштою на адресу управління містобудування, архітектури та кадастру Тернопільської міської ради e-mail: arhtern@ukr.net із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом для фізичних осіб. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Відповідальні особи, які забезпечують розгляд пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації від управління містобудування, архітектури та кадастру: Солоніна Марія Ярославівна – начальник відділу містобудівного планування, Костишин Олександр Васильович – начальник сектору містобудівного кадастру.

Примітка: Відповідно до п.2 Порядку проведення громадських слухань: громадськість - одна чи більше фізичних або юридичних осіб, їх об’єднання, організації або групи, зареєстровані на території, на яку поширюється дія документа стратегічного планування (в даному випадку територія, обмежена вул. Генерала Тарнавського, вул. Київська, вул. М. Липницького, вул. Володимира Великого (мікрорайон №14) в м. Тернополі»)».

Детальний план території, обмеженої вул. Генерала Тарнавського, вул. Київська, вул. М. Липницького, вул. Володимира Великого (мікрорайон №14) у м. Тернополі (Пояснювальна записка)