Про затвердження нової редакції статуту Міського бюро технічної інвентаризації

Керуючись Законами України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги звернення Міського бюро технічної інвентаризації, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА

1. Змінити  місцезнаходження юридичної особи - Міське бюро технічної інвентаризації (код ЄДРПОУ14028717) та затвердити наступне  місцезнаходження: м.Тернопіль, вул. За Рудкою,35.

2. Доповнити найменування  Міське бюро технічної інвентаризації скороченою назвою: МБТІ.

3. Внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань відомості про статутний капітал у розмірі 30000 (тридцять тисяч) гривень, що становить 100% статутного капіталу.

4. У зв’язку із вище викладеним внести зміни до статуту Міського бюро технічної інвентаризації, затвердженого рішенням Тернопільської міської ради 07.10.1998р. та затвердити  нову редакцію статуту, згідно з додатком (додається).

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.