Про прийняття до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади програмного забезпечення Порталу відкритих даних Тернополя

Керуючись статтями 143, 144 Конституції України, статтями 4, 26, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Законом України "Про авторське право та суміжні права", статтями 319, 327, 329, 331 Цивільного кодексу України, розглянувши лист Міністерства цифрової трансформації України, враховуючи МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ В РАМКАХ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЄКТУ ЩОДО ВІДКРИТИХ ДАНИХ, укладений між Тернопільською міською радою, Міністерством цифрової трансформації України та Фондом «Євразія» (проєкт міжнародної технічної допомоги "Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах (TAPAS)», висновок постійної комісії міської ради  з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти безоплатно до комунальної власності Тернопільської міської ради Тернопільської міської територіальної громади програмне забезпечення Порталу відкритих даних Тернополя з супровідною документацією вартістю 25 000,00 грн (двадцять п'ять тисяч гривень 00 копійок).

2. Затвердити склад комісії з прийняття до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади програмного забезпечення Порталу відкритих даних Тернополя, згідно з додатком  (додається).

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму .