Про внесення змін і доповнень до статуту комунального підприємства «Підприємство матеріально - технічного забезпечення» Тернопільської міської ради

Керуючись п.30 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.5 ст.57 Господарського кодексу України, з метою ефективного та стабільного функціонування підприємства, враховуючи розпорядження міського голови від 14.11.2019р. №278 «Щодо діяльності підприємств, установ, організацій Тернопільської міської ради», висновок постійної комісії міської ради з питань промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму міської ради, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Внести зміни до Статуту комунального підприємства «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради (КОД 14041652),затвердженого рішенням міської ради від 29.11.2007р. №5/14/6,та Єдиного державного реєстру юридичних, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань та доповнити підпунктом 2.2.22 Надання послуг з організації та проведення індивідуального обряду державної реєстрації шлюбу.
2.Затвердити Статут комунального підприємства «Підприємство матеріально-технічного забезпечення»Тернопільської міської ради (КОД 14041652)в новій редакції, згідно з додатком (додається).
3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.