Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про контроль за сплатою внесків – безробітним

Про електронні послуги - Веб-портал та СМС-інформування, за допомогою яких можливо здійснювати контроль за сплатою внесків йшлося під час чергової зустрічі спеціалістів Тернопільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області із безробітними в Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості.

Спеціалісти об’єднаного управління розповіли присутнім про можливість за допомогою Веб-порталу самостійно контролювати дані, які впливають на пенсійне забезпечення в майбутньому. А за допомогою смс-інформування пенсіонери можуть засобами мобільного зв’язку дізнатися про тривалість свого страхового стажу, суму призначеної пенсії та дату її виплати, результати проведеного перерахунку пенсії, поновлення пенсійної виплати та строк припинення виплати пенсії, а застраховані особи – довідатись про сплату страхових внесків. Кожна застрахована особа може дистанційно користуватись  послугами Фонду, які раніше потребували особистого звернення.

Також фахівці Фонду розповіли присутнім про виплату житлових субсидій пенсіонерам та про перерахунок пенсій з 1 березня 2019 року.