Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Щодо виплати одноразової грошової допомоги у розмірі однієї тисячі гривень

Шановні краяни!

Враховуючи численні звернення одержувачів пенсій до Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області щодо виплати одноразової грошової допомоги в розмірі 1 тисячі гривень, інформуємо про таке.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України органами Пенсійного фонду області проведено нарахування одноразової грошової допомоги у сумі 1000 гривень для майже 271 тисячі одержувачів пенсій, розмір пенсійних виплат яких не перевищує 5 тисяч гривень станом на 1 квітня 2020 року.

Своєчасно сформовано відомості на виплату допомоги та передано їх на відділення „Укрпошти” та установи уповноважених банків.

Сьогодні, 23 квітня, отримано фінансування, яке спрямовано на виплатні об’єкти.

Тим особам, які одержують пенсію через установи банків, суми допомоги будуть зараховані на їхню банківську картку, а хто користується послугами відділень „Укрпошти”, одноразова допомога буде доставлена та виплачена працівниками пошти.

Ще раз наголошуємо, що нарахування одноразової грошової допомоги проведено автоматично, потреби особистого звернення та подання будь яких заяв одержувачами пенсій до органів Пенсійного фонду немає.

 

Начальник Головного управління Пенсійного фонду України

в Тернопільській області

Ігор Москалик