Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності

Оновлено 02.02.2024р.

Інформація про проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю доступна для перегляду ТУТ.

Інформація про проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю (ПК "Березіль") доступна для перегляду ТУТ.

Інформація про проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю (спортивні комплекси) доступна для перегляду ТУТ.

Інформація про проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю (заклади освіти) доступна для перегляду ТУТ.

Інформація про проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю (залізничний транспорт) доступна для перегляду ТУТ.

Інформація про проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю (соціальні послуги) доступна для перегляду ТУТ.

Інформація про проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю (спорт) доступна для перегляду ТУТ.

Інформація про проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю доступна для перегляду ТУТ.

Інформація про проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю (заклади позашкільної освіти) доступна для перегляду ТУТ.

Інформація про проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю (заклади професійно - технічної освіти) доступна для перегляду ТУТ.

Інформація про проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю (заклади загальної середньої освіти) доступна для перегляду ТУТ.

Інформація про проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю (заклади дошкільної освіти) доступна для перегляду ТУТ.