Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Оголошення про конкурс з пошуку інвестора

Згідно з рішенням виконавчого комітету від 25.08.2021 року №750 «Про доповнення переліку інвестиційно привабливих об’єктів» Тернопільська міська рада оголошує конкурс з пошуку інвестора на наступні об’єкти:

Сфера діяльності

Назва інвестиційного проекту

Загальні техніко-економічні показники

1

Соціально- побутова

Будівництво і обслуговування

багатоквартирного житлового будинку

Місце розташування: м. Тернопіль, просп. Злуки – вул. Чубинського, площа: 0,6577 га,

кад. ном.: 6110100000:06:001:0015

Фінансування робіт з облаштування об’єкту інвестування покладається на інвестора.

Додатково інвестор повинен засвідчити готовність у разі визнання його переможцем конкурсу та укладення з ним інвестиційного договору: передати в комунальну власність в особі Тернопільської міської ради не менше 10% від загальної площі об’єкта інвестування; виконати благоустрій прилеглої території, інші роботи тощо; компенсувати витрати, пов’язані з оплатою за користування земельною ділянкою; надати додаткові пропозиції, спрямовані на створення соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста, вирішення майново-правових питань щодо об’єкта інвестування тощо.

Реєстраційний внесок за участь в інвестиційному конкурсі не стягується.

Орієнтовний термін здійснення інвестиційної діяльності складає 36 місяців з моменту підписання інвестиційного договору.

Конкурсна документація, умови участі та інші процедурні аспекти визначені Положенням про порядок проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об'єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста (рішення виконавчого комітету від 03.10.2012 року №1586 – https://tmrada.gov.ua/vikonavchiy- komitet/arhiv-rishennya-vikonavchogo-komitetu/679.html).

З метою отримання конкурсної документації, а також за більш детальнішою інформацією просимо звертатись в управління стратегічного розвитку міста Тернопільської міської ради: вул. Листопадова, 5, тел. 25-07-21, e-mail: usrm.mr@gmail.com.

Кінцевий термін прийому документів 01.10.2021 року.