Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

ПРОТОКОЛ №1 засідання конкурсної комісії щодо проведення конкурсу на заміщення посади директора Тернопільського ліцею №21 – спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради Тернопільської області

ПРОТОКОЛ №1

засідання конкурсної комісії щодо проведення конкурсу на заміщення

посади директора Тернопільського ліцею №21 – спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради Тернопільської області

 

14.08.2024р.                                                                                                        11.00 год.

 

Місце проведення – актова зала управління освіти і науки Тернопільської міської ради.

 

ПРИСУТНІ:

ДІДИЧ Володимир Євгенович, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – голова комісії;

ПОХИЛЯК Ольга Петрівна, начальник управління освіти  і науки – заступник голови комісії.

 

БЕЗКОРОВАЙНА Надія Іванівна, член експертної ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, фізичної культури та спорту Тернопільської міської ради – секретар комісії.

 

Члени комісії:

 БАЗУНОВА Руслана Романівна – член Асоціації керівників навчальних закладів міста Тернополя;

ДРОЗД Тетяна Іванівна – начальник відділу професійної, фахової передвищої освіти, координації діяльності закладів вищої освіти та організаційної роботи управління професійної, фахової передвищої освіти, координації діяльності закладів вищої освіти, фінансово-економічної та організаційної роботи департаменту освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації;

САМБІР Оксана Миронівна  - головний спеціаліст відділу аналітичної роботи та управління фінансами бюджетної сфери – управління професійної, фахової передвищої освіти, координації діяльності закладів вищої освіти, організаційної, аналітичної роботи та управління фінансами бюджетної сфери департаменту освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації.

 

Претендент на посаду директора:

- ГУДИМА Марія Ігорівна

- КУЛЕШКО Віталій Іванович.

ВІДСУТНІ: (з поважних причин)

МІСЬКО Володимир Володимирович – голова постійної комісії міської ради з гуманітарних питань.

КУХАР Валентина Миколаївна–голова профспілки працівників освіти і науки міста Тернополя.

МОРАВСЬКА Наталія Степанівна – начальник управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Розгляд  заяви претендентки Гудими М.І. для участі в конкурсі на заміщення посади директора Тернопільського ліцею №21 -спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради Тернопільської області та поданих нею документів на відповідність установленим законодавством вимогам. 

2. Прийняття рішення про допущення або недопущення претендентки Гудими М.І. до участі в конкурсі на заміщення посади директора Тернопільського ліцею №21 -спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради Тернопільської області та поданих нею документів на відповідність установленим законодавством вимогам. 

3. Розгляд  заяви претендента Кулешка В.І. для участі в конкурсі на заміщення посади директора Тернопільського ліцею №21 -спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради Тернопільської області та поданих ним документів на відповідність установленим законодавством вимогам. 

4. Прийняття рішення про допущення або недопущення претендента Кулешка В.І. до участі в конкурсі на заміщення посади директора Тернопільського ліцею №21 -спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради Тернопільської області.

 

ВИСТУПИВ:

Голова конкурсної комісії Дідич В.Є. ознайомив присутніх з порядком денним і виступив із пропозицією щодо його затвердження.

 

ГОЛОСУВАЛИ:

Затвердити запропонований порядок денний

Результати голосування:

«За» - 6
«Проти» - 0

«Утримались» - 0

 

УХВАЛИЛИ: Затвердити запропонований порядок денний.

ІНФОРМУВАВ:

1. ДІДИЧ Володимир Євгенович, голова конкурсної комісії, який ознайомив  присутніх з порядком проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Тернопільської міської територіальної громади, відповідно до Положення про конкурс.

2. Володимир ДІДИЧ повідомив, що на розгляд конкурсної комісії про бажання взяти участь у конкурсному відборі на посаду директора Тернопільського ліцею №21 -спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради Тернопільської області подано дві заяви, а саме:

 -  ГУДИМИ Марії Ігорівни;

 -  КУЛЕШКА Віталія Івановича.

Голова комісії запропонував розглядати заяви в порядку їх поступлення.

1. Розгляд  заяви претендентки  Гудими М.І. для участі в конкурсі на заміщення посади директора Тернопільського ліцею №21 -спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради Тернопільської області та поданих нею документів на відповідність установленим законодавством вимогам. 

 

ВИСТУПИВ:

ДІДИЧ Володимир Євгенович, голова конкурсної комісії, який запропонував

членам комісії перевірити усі документи, подані претенденткою Гудимою М.І., для участі в конкурсі на заміщення посади директора Тернопільського ліцею №21 -спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради Тернопільської області

Члени комісії перевірили документи, подані претенденткою Гудимою М.І., для участі в конкурсі на заміщення посади директора Тернопільського ліцею №21 -спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради Тернопільської області

 

ІНФОРМУВАВ:

ДІДИЧ Володимир Євгенович, який зазначив, що всі подані претендентом документи  відповідають вимогам Закону України «Про повну загальну середню освіту», Положенню про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Тернопільської міської територіальної громади, затвердженому рішенням міської ради  від 26.06.2020р. №7/51/14 та запропонував претендентці         Гудимі М.І. зачитати мотиваційний лист.

Гудима Марія Ігорівна зачитала мотиваційний лист.

СЛУХАЛИ: 2. Прийняття рішення про допущення або недопущення претендентки Гудими М.І. до участі в конкурсі на заміщення посади директора Тернопільського ліцею №21 -спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради Тернопільської області.

ГОЛОСУВАЛИ:

Про допуск до участі у конкурсі на заміщення посади директора Тернопільського ліцею №21 - спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради Тернопільської області претендента ГУДИМИ Марії Ігорівни.

 

Результати голосування:

«За» - 6
«Проти» - 0

«Утримались» - 0

 

ВИРІШИЛИ:

Допустити до участі у конкурсі на заміщення посади директора Тернопільського ліцею №21 - спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради Тернопільської області ГУДИМУ Марію Ігорівну.

З результатами голосування кандидата ознайомлено.

 

СЛУХАЛИ: 3. Розгляд  заяви претендента Кулешка В.І. для участі в конкурсі на заміщення посади директора Тернопільського ліцею №21 -спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради Тернопільської області та поданих ним документів на відповідність установленим законодавством вимогам. 

ВИСТУПИВ:

ДІДИЧ Володимир Євгенович, голова конкурсної комісії, який запропонував

членам комісії перевірити усі документи, подані претендентом Кулешком В.І., для участі в конкурсі на заміщення посади директора Тернопільського ліцею №21 -спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради Тернопільської області

Члени комісії перевірили документи, подані претендентом Кулешком В.І., для участі в конкурсі на заміщення посади директора Тернопільського ліцею №21 -спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради Тернопільської області

 

ІНФОРМУВАВ:

ДІДИЧ Володимир Євгенович, який зазначив, що всі подані претендентом документи  відповідають вимогам Закону України «Про повну загальну середню освіту», Положенню про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Тернопільської міської територіальної громади, затвердженому рішенням міської ради  від 26.06.2020р. №7/51/14 та запропонував претенденту         Кулешку В.І. зачитати мотиваційний лист.

Кулешко Віталій Іванович зачитав мотиваційний лист.

СЛУХАЛИ: 2. Прийняття рішення про допущення або недопущення претендента Кулешка В.І. до участі в конкурсі на заміщення посади директора Тернопільського ліцею №21 -спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради Тернопільської області.

ГОЛОСУВАЛИ:

Про допуск до участі у конкурсі на заміщення посади директора Тернопільського ліцею №21 - спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради Тернопільської області претендента КУЛЕШКА Віталія Івановича.

 

Результати голосування:

«За» - 6
«Проти» - 0

«Утримались» - 0

 

ВИРІШИЛИ:

Допустити до участі у конкурсі на заміщення посади директора Тернопільського ліцею №21 - спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради Тернопільської області КУЛЕШКА Віталія Івановича.

 

З результатами голосування кандидата ознайомлено.

 

 

Голова комісії                                                             Володимир ДІДИЧ

Заступник голови комісії                                           Ольга ПОХИЛЯК

Секретар комісії                                                           Надія БЕЗКОРОВАЙНА

 

 

       

Члени комісії:      

                                                                                                  

_____________________ Руслана БАЗУНОВА

 

_____________________ Тетяна ДРОЗД

 

_____________________ Валентина КУХАР

 

_____________________ Наталія МОРАВСЬКА

 

_____________________ Оксана САМБІР