Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Протокол проведення 1-го засідання конкурсної комісії

Протокол

проведення 1-го засідання конкурсної комісії, з проведення конкурсного відбору на посаду директора комунальної установи початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Тернопільська музична школа №2 імені Михайла Вербицького»

                                                                                                                                  

від  22.07.2019р.                                                                                                                12.00 год.

 

Місце проведення – зал засідань міської ради

 

Присутні члени комісії:

- Кармазин Василь Петрович – заступник начальника управління – завідувач сектору розвитку культури та духовної спадщини управління культури і мистецтв.

- Бабій Наталія Богданівна – головний спеціаліст сектору розвитку культури та духовної спадщини управління культури і мистецтв;

- Шевчук Світлана Михайлівна - головний спеціаліст управління культури і мистецтв;

- Козелко Світлана Степанівна – директор комунальної установи «Тернопільська міська централізована бібліотечна система»;

- Музика Сергій Володимирович – директор комунальної установи початковий спеціалізований мистецький начальний заклад «Тернопільська художня школа імені Михайла Бойчука»;

- Віблий Богдан Григорович – викладач відділу оркестрових струнних інструментів Тернопільського музичного коледжу імені Соломії  Крушельницької;

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:  

1. Представлення членів комісії;

2. Обрання голови конкурсної комісії з числа комісії;

3. Розгляд заяв та документів поданих кандидатами на посаду директора комунальної установи початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Тернопільська музична школа №2 імені Михайла Вербицького»;

4.Голосування про допущення претендентів для участі у конкурсному відборі на  посаду директора комунальної установи початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Тернопільська музична школа №2 імені Михайла Вербицького»

СЛУХАЛИ 1. Представлення членів комісії:

ВИСТУПИВ: В.П.Кармазина - представив членів комісії з проведення конкурсного відбору на посаду директора комунальної установи початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Тернопільська музична школа №2 імені Михайла Вербицького», відповідно до наказу начальника управління культури і мистецтв від 05.07.2019 р. № 105/03 «Про створення конкурсної комісії».

Зазначив, що управління культури і мистецтв ТМР до 01.07.2019р. приймало пропозиції від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування щодо кандидатур, які шляхом жеребкування повинні бути включені до складу конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на посаду директора комунальної установи початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Тернопільська музична школа №2 імені Михайла Вербицького» та не отримало жодних пропозицій від громадських організацій щодо кандидатур для включення їх до складу конкурсної комісії.

Зауважив, що відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору на посаду керівника початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу, конкурсна комісія вважається повноважною у разі затвердження в її складі не менше шести чоловік.

СЛУХАЛИ 2. Обрання голови конкурсної комісії з числа членів комісії.

ВИСТУПИВ: Повідомив, що відповідно до рішення міської ради від 06.06.2019 р. № 7/35/11 «Про затвердження Порядку проведення конкурсного відбору на посаду керівника початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу» голова конкурсної комісії обирається членами конкурсної комісії з їх числа та проводить засідання конкурсної комісії.

Членами комісії висунуто пропозицію підтримати кандидатуру Кармазина В.П. на голову комісії.

ГОЛОСУВАЛИ:

 «За» - 6 (шість) голосів;

«Проти» - відсутні;

«Утримались» - відсутні.

ВИРІШИЛИ: головою комісії з проведення конкурсного відбору на посаду директора комунальної установи початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Тернопільська музична школа №2 імені Михайла Вербицького» обрати Кармазина Василя Петровича.

СЛУХАЛИ: 3 Розгляд заяв та документів поданих кандидатами на посаду директора комунальної установи початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Тернопільська музична школа №2 імені Михайла Вербицького»;

ВИСТУПИЛИ: Кармазин В.П повідомив, що в управління культури і мистецтв надійшло дві заяви щодо участі у конкурсному відборі на посаду директора комунальної установи початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Тернопільська музична школа №2 імені Михайла Вербицького», а саме від Коваля Василя Романовича та Гусак Світлани Володимирівни.

Вказав на те, що керівником комунального закладу культури може бути особа, яка має вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років,  володіє державною мовою та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов'язки. Не може бути призначена на посаду керівника комунального закладу особа, яка: - за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена; - має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалось адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення; - є близькою особою або членом сім’ї керівників органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління закладом, а саме місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування.

Ознайомив з переліком документів, які повинен надати кандидат, а саме: 1) заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

 2) автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

 3) копію документа, що посвідчує особу;

 4) копії документів про вищу освіту;

 5) два рекомендаційні листи довільної форми;

6) мотиваційний лист довільної форми

Комісією розглянуто документи подані кандидатами на посаду директора комунальної установи початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Тернопільська музична школа №2 імені Михайла Вербицького».

СЛУХАЛИ 4. Голосування про допущення претендентів для участі у конкурсному відборі на  посаду директора комунальної установи початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Тернопільська музична школа №2 імені Михайла Вербицького».

Кармазин В.П. поставив на голосування питання стосовно допущення Коваля Василя Романовича до участі у конкурсному відборі на посаду директора комунальної установи початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Тернопільська музична школа №2 імені Михайла Вербицького»

ГОЛОСУВАЛИ:

 «За» - 6 (шість) голосів;

«Проти» - відсутні;

«Утримались» - відсутні.

ВИРІШИЛИ : Допустити до участі в конкурсному відбору на посаду директора комунальної установи початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Тернопільська музична школа №2 імені Михайла Вербицького» Коваля Василя Романовича.

Кармазин В.П. поставив на голосування питання стосовно допущення Гусак Світлани Володимирівни до участі в конкурсному відборі на посаду директора комунальної установи початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Тернопільська музична школа №2 імені Михайла Вербицького»

ГОЛОСУВАЛИ:

 «За» - 5 (п’ять) голосів;

«Проти» - відсутні;

«Утримались» - 1 (один) голос.

ВИРІШИЛИ : Допустити до участі в конкурсному відбору на посаду директора  комунальної установи початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Тернопільська музична школа №2 імені Михайла Вербицького» Гусак Світлану  Володимирівну.

 

Голова комісії                                  _________В.П.Кармазин

Секретар комісії:                             _________Н.І.Глуховецька

Члени комісії:                                  _________  Н.Б.Бабій                       

                                                       _________ С.М.Шевчук

                                                       _________ С.С.Козелко                                          

                                                       _________   Б.Г.Віблий 

                                                       __________С.В.Музика

 

Аудіо трансляція 1-го засідання конкурсної комісії (додається)