Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Істотні умови контракту з директором комунальної установи «Муніципальний Галицький камерний оркестр»

Відповідно до частин 15 та 16 статті 215 Закону України «Про культуру» інформуємо про істотні умови контракту з Лайко Оленою Сергіївною, яка визнана переможцем конкурсного добору на посаду директора комунальної установи «Муніципальний Галицький камерний оркестр».

Обов’язковими умовами контракту є:

-програма розвитку закладу культури на один і п’ять років, що розглядалися на засіданні конкурсної комісії;

-умови оплати праці керівника;

-критерії оцінки праці керівника;

-особливості порядку здійснення контролю за діяльністю закладу культури;

-заходи відповідальності за невиконання або неналежне виконання умов контракту;

особливі підстави для дострокового розірвання контракту та відповідні наслідки для його сторін".

Програма розвитку закладу культури на один і п’ять років є невід’ємною частиною контракту.

Програма розвитку

КУ «Муніципальний Галицький камерний оркестр»

на один та п’ять років

2021-2022рр.

1. Концертна діяльність колективу на ювілейний ХХХ концертний сезон (2021-2022  роки) включатиме виконання таких програм:

- 3 жовтня 2021 року  (неділя) – відкриття сезону концертною програмою «Вечір сучасної української музики», де звучатимуть твори В. Івасюка, М. Скорика, О. Безбородька (Український Дім «Перемога»);

- 21 листопада 2021 року (неділя) – Вечір естрадно-популярної музики (Український Дім «Перемога»);

- 25 грудня 2021 року (неділя) – новорічно-різдвяна програма «Музична заметіль» (Український Дім «Перемога»);

- 30 січня 2022 року (неділя) – вечір класичних хітів європейської музики, де звучатимуть найпопулярніші твори В.А. Моцарта та Дж. Россіні (Український Дім «Перемога»);

- 20 лютого 2022 року (неділя) –  вечір для шанувальників старовинної музики - твори А. Вівальді та Г. Генделя (Український Дім «Перемога»);

- Блок заходів з нагоди відзначення 30-річчя колективу

18 березня 2022  року (п’ятниця) – зустріч з представниками мас-медіа, відкриття виставки світлин з історії Муніципального Галицького камерного оркестру (фотограф М. Бенч та інші) та афіш у фойє Українського Дому «Перемога»;

19 березня 2022 року (субота) – вечір джазової музики (Український Дім «Перемога»);

20 березня 2022 року (неділя) – ювілейний гала-концерт з нагоди 30-річчя Муніципального Галицького камерного оркестру «Хіти 21 століття» (Український Дім «Перемога»)

17 квітня 2022 року (неділя) – «Великдень світлий радість нам несе» з нагоди Вербної неділі та Великодніх свят (Український Дім «Перемога»);

15 травня 2022 року (неділя) – спільний концерт оркестру разом із польським музикантом-клавесиністом Станіславом Лопушинським з нагоди Дня Європи

20 червня 2022 року (неділя) програма з нагоди закриття сезону, де звучатимуть найулюбленіші твори глядачів із концертних програм «На хвилях музики».

2021-2026 рр.

1. Розширювати тематику планових концертів оркестру, постійно працювати над вдосконаленням репертуару, розробкою нових концертних програм.

2. Задля популяризації духовної, народної музики, музики українських композиторів продовжувати співпрацю з церковними громадами, проводити концерти у храмах Тернополя та області.

3. Брати участь у фестивалях української музики, фольклору та духовності, що організовують представництва української діаспори в країнах Європи за сприяння посольств України в цих державах задля підтримки українства загалом.

4. Налагодити співпрацю в плані концертної діяльності з містами-побратимами Тернополя з Польщі, Грузії, Естонії, Молдови та інших країн.

5. Продовжувати співпрацю в плані спільної концертної діяльності з творчими колективами міста та області, провідними музикантами-інструменталістами та вокалістами України та закордону.

6. Продовжувати роботу над впровадженням у Тернополі програми «Музичний абонемент» для школярів міста у співпраці з управлінням освіти.

7. Продовжувати співпрацю з початковими мистецькими навчальними закладами задля підтримки талановитої молоді та розвитку виконавської майстерності юних виконавців.

8. Працювати над вирішенням питань щодо забезпечення матеріального оснащення роботи оркестру (струни, меблі інше необхідне обладнання).

9. Працювати над вирішенням питання збільшення штату колективу (на дві штатних одиниці – вокаліст, ударник).

10. Розширювати концертну діяльність задля популяризації музичного мистецтва загалом і камерної інструментальної музики зокрема шляхом проведення концертних виступів у трудових колективах, на підприємствах, навчальних закладах міста та області.