Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про закупівлю комунальними підприємствами електричної енергії

Враховуючи звернення комунальних підприємств «Тернопільводоканал» та «Тернопільелектротранс», у зв’язку з виникненням особливих економічних та соціальних обставин, що унеможливлюють дотримання замовниками строків для проведення тендеру, з метою негайного вжиття ефективних заходів щодо ліквідації особливої, складної ситуації із закупівлею електричної енергії на початку 2019 року підприємствами комунальної форми власності та забезпечення належної життєдіяльності міста, відповідно до протоколу засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міській раді від 27.12.2018р. №8, керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про ринок електричної енергії», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» «Про публічні закупівлі», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Погодити комунальним підприємствам «Тернопільводоканал» та «Тернопільелектротранс» укладення договорів з постачання електричної енергії за результатами проведення переговорної процедури закупівлі відповідно до пункту 3 частини 2 статті 35 Закону України «Про публічні закупівлі» на січень-лютий 2019 року до завершення розпочатих тендерних процедур із закупівлі електричної енергії на 2019 рік за ціною, яка встановлена Національною комісією що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг для постачальників універсальних послуг.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Стемковського В.В та Дідича В.Є.