Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про організацію громадських робіт у 2019 році

Відповідно зі статтею 31 Закону України «Про зайнятість населення», Порядком організації громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України №175 від 20.03.2013 року, з метою організації громадських робіт для вирішення ряду суспільно-корисних питань на території Тернопільської міської територіальної громади, сприяння зайнятості безробітних, виконання заходів, передбачених Програмою соціально-економічного розвитку громади на 2019 рік, виконавчий комітет міської ради:
В И Р І Ш И В:
1. Організувати у 2019 році за участю державної служби зайнятості оплачувані громадські роботи на підприємствах, організаціях, установах комунальної форми власності, а також за договорами – у інших роботодавців з метою надання додаткової соціальної підтримки та забезпечення тимчасової зайнятості осіб, які шукають роботу та безробітних.
2. На території Тернопільської міської територіальної громади визнати такими, що відповідають її потребам, мають економічну, соціальну та екологічну користь для громади види громадських робіт згідно додатку №1 .
3. Визначити перелік підприємств, установ, організацій комунальної та інших форм власності для організації та проведення громадських робіт за рахунок коштів міського бюджету, Фонду загальнообов‘язкового державного соціального страхування на випадок безробіття, роботодавців та інших не заборонених законодавством джерел згідно додатку №2 (додаються).
4. Управлінню у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту, Тернопільському міськрайонному центру зайнятості забезпечити укладання договорів на організацію громадських робіт для безробітних та їх фінансування з коштів бюджету громади та Фонду загальнообов‘язкового державного соціального страхування на випадок безробіття відповідно до чинного законодавства, в межах виділених коштів.
5. Рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій комунальної форми власності та іншим роботодавцям громади укладати договори з міськрайонним центром зайнятості на проведення інших робіт тимчасового характеру.
6. Тернопільському міськрайонному центру зайнятості:
- довести дане рішення до відома підприємств, установ та організацій Терно-пільської міської територіальної громади шляхом опублікування на офіційному сайті Тернопільської міської ради;
- інформувати відділ звернень та контролю документообігу управління організаційно-виконавчої роботи міської ради про хід виконання даного рішення до 10 липня 2019 року та 10 січня 2020 року.
7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.