Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про усунення порушень у сфері благоустрою

Враховуючи звернення управління муніципальної поліції, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про благоустрій населених пунктів», Земельним кодексом України, Правилами благоустрою м. Тернополя виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Постійно діючій робочій групі в 5-денний термін з дня прийняття даного рішення організувати та провести роботи з демонтажу обмежувача руху (шлагбаум) розміщеного на території міста поруч багатоквартирного будинку на  вул. Є. Коновальця, 21, власники якого не встановлені.

2.Постійно діючій робочій групі повідомити власників, у разі встановлення, про можливість самостійного демонтажу об’єкту вказаного в п. 1 даного рішення в 3-денний термін з дня прийняття рішення.

3.Комунальним підприємствам електромереж зовнішнього освітлення «Тернопільміськсвітло», КП «Тернопільводоканал» та КП «Тернопільелектротранс», ПП «Східний масив», ТОВ КК «КомЕнерго-Тернопіль» виділити на вимогу робочої групи спеціалізовану техніку та засоби для проведення робіт з демонтажу об’єкту вказаного в п. 1 даного рішення.

4.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології:

4.1. Вжити всіх належних заходів з приведення місць, на яких розташовувався об’єкт вказаний в п. 1 даного рішення, до належного стану;

4.2. Забезпечити фінансування проведення робіт з демонтажу.

5.Проведення робіт з демонтажу та приймання на зберігання демонтованих об’єктів оформити відповідними актами.

6.При виконанні робіт з демонтажу залучити працівників Тернопільського відділу поліції ГУНП у Тернопільській області.

7.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.

8.Визначити, що повернення демонтованих засобів здійснюється за умови компенсації виконаних робіт по демонтажу, транспортуванню та зберіганню.

9.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В.Стемковського та управління муніципальної поліції Тернопільської міської ради.