Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету

З метою підвищення якості та ефективності надання послуг з перевезень пасажирів міським громадським транспортом загального користування шляхом запровадження безготівкової системи оплати проїзду, забезпечення здійснення належного контролю за оплатою (реєстрацією) проїзду, враховуючи прийняття Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті» від 17.01.2017р. № 1812-VIII, звернення комунального підприємства «Тернопільелектротранс» Тернопільської міської ради від 23.10.2018р. №702/01, керуючись Кодексом України про адміністративні правопорушення, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про міський електричний транспорт», «Про автомобільний транспорт», Правилами надання населенню послуг з перевезень міським електротранспортом, Правилами надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, Правилами користування міським пасажирським транспортом (тролейбусом, автобусом) у місті Тернополі, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1.Пункт 1 рішення виконавчого комітету від 29.09.2017р. №712 «Про забезпечення контролю за оплатою (реєстрацією) проїзду у міському пасажирському транспорті загального користування» викласти в новій редакції: «Комунальному підприємству «Тернопільелектротранс» створити та забезпечити безперебійну роботу служби контролю оплати (реєстрації) проїзду на всьому міському пасажирському транспорті загального користування м. Тернополя та уповноважити контролерів накладати адміністративні штрафи, згідно зі ст.. 135 Кодексу України про адміністративні правопорушення, від імені виконавчого органу Тернопільської міської ради - виконавчого комітету».
2.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації оприлюднити дане рішення у відповідності до вимог чинного законодавства.
3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дідича В.Є.