Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про визначення обсягу компенсації витрат особам, що розмістили внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися на територію Тернопільської міської територіальної громади

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 19 березня 2022 №333 «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Визначити обсяг компенсації витрат особам, що розмістили внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися на територію Тернопільської міської територіальної громади за лютий 2023 року згідно з додатком 1 (додається).

2. Відмовити у виплаті компенсації витрат особам, що розмістили внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися на територію Тернопільської міської територіальної громади за лютий 2023 року, у зв’язку із наданням громадянами недостовірної інформації згідно з додатком 2 (додається).

3. Подати перелік осіб, що розмістили внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися на територію Тернопільської міської територіальної громади за лютий 2023 року згідно з додатком 1 у Тернопільську обласну військову адміністрацію.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вікторію Остапчук.