Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про розгляд петиції

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про звернення громадян», враховуючи лист управління цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ Тернопільської міської ради щодо розгляду електронної петиції «Дизайн-код м. Тернопіль», відповідно додатку 8 до рішення міської ради від 05.04.2019 року №7/33/8 «Положення про порядок розгляду електронних петицій, адресованих Тернопільській міській раді та її виконавчим органам», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Підтримати петицію «Дизайн-код м. Тернопіль» врахувавши пропозицію щодо візуального впорядкування та формування естетики зовнішнього вигляду міста згідно чинного законодавства.
2. Управлінню містобудування, архітектури та кадастру до 01.11.2022 внести відповідні зміни у рішення виконавчого комітету міської ради від 01.07.2015 №541 «Про затвердження зразків зовнішніх рекламних засобів в м. Тернополі».
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Ігоря Крисоватого та Вікторію Остапчук.