Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про порядок організації та проведення електронного зарахування дітей до першого класу закладів загальної середньої освіти Тернопільської міської ради

Додаток до рішення викладено в новій редакції відповідно до рішення виконавчого комітету від 19.03.2024 №432

Керуючись ст. 53 Конституції України, ст. 3, 13, 30 та 66 Закону України «Про освіту», Законом України «Про повну загальну середню освіту», ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12 та 15 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», наказом Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 № 367 «Про затвердження Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти», з метою забезпечення прозорості, відкритості, запровадження єдиного підходу до зарахування дітей до першого класу закладів загальної середньої освіти Тернопільської міської ради, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Запровадити з 01.04.2021 року електронну систему зарахування дітей до першого класу закладів загальної середньої освіти з використанням порталу SCHOOL.ISUO.ORG.

2. Затвердити Порядок організації та проведення електронного зарахування дітей до першого класу закладів загальної середньої освіти Тернопільської міської ради згідно з додатком (додається).

3. Керівникам закладів загальної середньої освіти здійснювати набір і зарахування дітей до першого класу, починаючи з 2021 року, згідно з електронною чергою в системі ІСУО через портал https://SCHOOL.ISUO.ORG відповідно до Порядку організації та проведення електронного зарахування дітей до першого класу закладів загальної середньої освіти Тернопільської міської ради.

4. Рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 26.02.2020 № 179 «Про порядок організації та проведення електронного зарахування дітей до першого класу закладів загальної середньої освіти Тернопільської міської ради» вважати таким, що втратило чинність.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.