Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про впровадження єдиного квитка на проїзд в громадському транспорті м. Тернополя

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту», для забезпечення належного рівня пасажирських перевезень, забезпечення належного обліку фактично наданих транспортних послуг міським пасажирським транспортом, виконавчий комітет вирішив:

1. Запровадити в громадському транспорті м. Тернополя послугу «Єдиний квиток», що надає право здійснювати поїздки з можливістю пересадок між транспортними засобами усього громадського пасажирського транспорту м. Тернопіль (автобус, тролейбус), що підтверджується квитком про успішну реєстрацію проїзду при кожній пересадці внаслідок валідації у системі АСООП всіх видів електронних квитків (ПКТК, проїзний квиток тривалого користування «Електронний квиток», електронний квиток «Соціальна карта Тернополянина»), безконтактних банківських карт, пристроїв з технологією NFC без повторно списання коштів/поїздок у межах визначеного часу.

2. Встановити термін дії послуги «Єдиний квиток» - 30хв.

3. Внести зміни у розпорядчі документи виконавчого комітету Тернопільської міської ради, що регулюють справляння плати за проїзд в громадському транспорті м. Тернопіль із застосуванням системи АСООП. 4. Пункти 1 та 2 даного рішення набирають чинності з 01.10.2021.

5. Управлінню цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ оприлюднити дане рішення у засобах масової інформації.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Крисоватого.