Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про преміювання випускників закладів загальної середньої освіти Тернопільської міської ради за підсумками національного мультипредметного тесту у 2024 році

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою підтримки обдарованих, талановитих випускників  закладів загальної середньої освіти, які фінансуються з бюджету Тернопільської міської територіальної громади, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з гуманітарних питань, з питань бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Преміювати за високі досягнення у навчанні одноразовою грошовою премією випускників закладів загальної середньої освіти Тернопільської міської ради за результатами національного мультипредметного тесту (українська мова, математика, історія України, четвертий предмет за вибором): за 200 балів з одного навчального предмету - у розмірі 4000 грн; за 400 балів з двох навчальних предметів - у розмірі 8000 грн; за 600 балів з трьох навчальних предметів - у розмірі 16000 грн, згідно з додатком (додається).

2. Тернопільському комунальному методичному центру науково-освітніх інновацій та моніторингу здійснити виплату одноразових премій відповідно до пункту 1 даного рішення.

3.Відповідальність за своєчасну виплату одноразових премій покласти на управління освіти і науки Тернопільської міської ради.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з гуманітарних питань.

 

Поіменне голосування