Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження Плану сталої міської мобільності Тернопільської міської територіальної громади

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до вимог Фінансової угоди в рамках проекту «Міський громадський транспорт України» між Україною та Європейським інвестиційним банком, з метою формування транспортної політики міста, забезпечення розвитку сталої міської мобільності, вдосконалення системи роботи громадського транспорту, враховуючи розпорядження міського голови від 10.06.2020 №134 «Про створення робочої групи з підготовки проекту Плану сталої міської мобільності», висновок постійної комісій міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити План сталої міської мобільності Тернопільської міської територіальної громади згідно з додатком (додається ).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

 

Поіменне голосування