Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про створення віддаленого робочого місця адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг»

На підставі ст. 27 Закону України «Про місцеве самоврядування», керуючись ч. 4 ст. 12 Закону України «Про адміністративні послуги» та Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються у електронній формі», на виконання рішення міської ради 14.11.2018 № 7/п29/1 «Про добровільне приєднання до Тернопільської міської територіальної громади» та рішення виконавчого комітету від 27.12.2017 № 998 «Про затвердження регламенту Центру надання адміністративних послуг», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності,  з метою розвитку мережі надання адміністративних послуг у Тернопільській міській територіальній громаді, забезпечення доступності адміністративних послуг мешканцям громади, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Створити віддалене робоче місце адміністратора (далі – ВРМ) відділу «Центр надання адміністративних послуг» у населеному пункті, що приєднався до Тернопільської міської територіальної громади, а саме: с. Городище.

2. Затвердити перелік ВРМ відділу «Центр надання адміністративних послуг», згідно з додатком (додається).

3. Відділу «Центр надання адміністративних послуг» організувати роботу ВРМ на території Тернопільської міської територіальної громади відповідно до Регламенту Центру надання адміністративних послуг у місті Тернополі, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 27.12.2017 № 998.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

Поіменне голосування