Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін до Статуту комунального підприємства Тернопільської міської ради «Тернопіль Інтеравіа»

Розглянувши клопотання комунального підприємства «Тернопіль Інтеравіа» Тернопільської міської ради  від 12.04.2021 №11/37519757, з метою ефективного та стабільного функціонування комунального підприємства «Тернопіль Інтеравіа», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення міської ради від 18.12.2020 №8/2/17 «Про бюджет Тернопільської міської територіальної громади на 2021 рік», висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Збільшити розмір статутного капіталу комунального підприємства Тернопільської міської ради «Тернопіль Інтеравіа» (код ЄДРПОУ 37519757) до 3 328 291,00 грн. (три мільйона триста двадцять вісім тисяч двісті дев’яності одна гривня 00 копійок).

2.Доповнити Статут комунального підприємства Тернопільської міської ради «Тернопіль Інтеравіа», затвердженого рішенням міської ради від 08.04.2011 №6/7/137 «Про створення комунального підприємства Тернопільської міської ради «ТЕРНОПІЛЬ ІНТЕРАВІА» (із змінами та доповненнями) пунктами наступного змісту:

«2.1.1. Підприємство займається розробкою та впровадженням, на базі сучасних технологій, нових інформаційних систем для потреб підприємств, установ та організацій житлово-комунальної галузі, галузі освіти, охорони здоров’я, культури, транспорту, енергетики та іншої галузі, а також для органів державної влади та місцевого самоврядування.

2.1.2. Підприємство створює та впроваджує програмне забезпечення для підприємств, установ та організацій різних галузей та всіх форм власності.

2.2.14. Діяльність у сфері зв'язків із громадськістю.».

3.Відповідно до п.1 та п.2 даного рішення Статут комунального підприємства Тернопільської міської ради «Тернопіль Інтеравіа» викласти в новій редакції, згідно з додатком (додається).

4.Включити відомості до Єдиного Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, доповнивши їх додатковими видами економічної діяльності (70:21 Діяльність у сфері зв’язків із громадськістю; 62:09 Інша діяльність у сфері інформаційних технологій і комп’ютерних систем; 62:03 Діяльність із керування комп’ютерним устаткуванням; 62:01 Комп’ютерне програмування; 58:29 Видання іншого програмного забезпечення).

5.Директору комунального підприємства Тернопільської міської ради «Тернопіль Інтеравіа» забезпечити включення відомостей до Єдиного Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, доповнивши їх додатковими видами економічної діяльності (70:21 Діяльність у сфері зв’язків із громадськістю; 62:09 Інша діяльність у сфері інформаційних технологій і комп’ютерних систем; 62:03 Діяльність із керування комп’ютерним устаткуванням; 62:01 Комп’ютерне програмування; 58:29 Видання іншого програмного забезпечення).

6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Поіменне голосування