Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про створення індустріального парку «Тернопіль» та затвердження Концепції індустріального парку «Тернопіль»

 

З метою забезпечення сприятливих умов для залучення інвестицій в економіку міста, активізації економічного розвитку та підвищення інвестиційної привабливості міста, розвитку сучасної виробничої та ринкової інфраструктури, створення нових робочих місць, зростання надходжень до бюджетів усіх рівнів, відповідно до Закону України від 21.06.2012 № 5018 - VI «Про індустріальні парки» (зі змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 16.01.2013р. №216 «Про затвердження Порядку прийняття рішення про включення індустріального (промислового) парку до Реєстру індустріальних (промислових) парків», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму міська рада ВИРІШИЛА:

1.Створити індустріальний парк «Тернопіль» на відведеній земельній ділянці (кадастровий номер 6110100000:11:003:0060) площею 15,0 га за адресою: Тернопільська область, м. Тернопіль вул. Микулинецька, терміном на 30 років, з моменту реєстрації уповноваженим Державним органом, який може бути продовжено відповідно до потреб ініціатора створення, керуючої компанії та учасників індустріального парку.

2.Затвердити Концепцію індустріального парку «Тернопіль», згідно з додатком (додається).

3.Виконавчому комітету міської ради подати у встановленому порядку уповноваженому державному органу документи для включення індустріального парку «Тернопіль» до Реєстру індустріальних парків.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Поіменне голосування