Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про звернення Тернопільської міської ради щодо передачі у комунальну власність об’єкта спільної власності територіальних громад Тернопільського району

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про внесення змін до деяких Законів України щодо впорядкування окремих питань організацій та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Звернутися до Тернопільської районної ради щодо безоплатної передачі з спільної власності територіальних громад Тернопільського району до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади  нежитлового приміщення третього поверху під літ. «А», загальною площею 272,0 кв.м., що знаходиться за адресою: м. Тернопіль, вул. Степова, буд.45.

2. Надати згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність Тернопільської міської територіальної громади нежитлового приміщення, вказаного в п.1 даного рішення.

3. Виконавчому комітету Тернопільської міської ради підготувати та направити звернення щодо безоплатної передачі нежитлового приміщення, вказаного в п.1 даного рішення.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.