Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про погодження створення відділу професійного розвитку педагогічних працівників та затвердження статуту Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу в новій редакції

З метою сприяння професійному розвитку педагогічних працівників, їх психологічній підтримці та консультуванню, приведення установчих документів Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу у відповідність до норм Закону України «Про повну загальну середню освіту», керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи Постанову Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 №672 «Деякі питання професійного розвитку педагогічних працівників»,  висновки постійних комісій міської ради з питань бюджету та фінансів, з гуманітарних питань, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Погодити створення в Тернопільському комунальному методичному центрі науково-освітніх інновацій та моніторингу відділу професійного розвитку педагогічних працівників з 01.09.2020 року.

2. Затвердити статут Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу в новій редакції шляхом внесення змін та доповнень в Додаток 1 до рішення міської ради від 21.10.2016р. №7/12/155 "Про внесення змін до установчих документів закладів і установ освіти та викладення їх у новій редакції", згідно з додатком  (додається).

3. Доручити директору Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу забезпечити державну реєстрацію статуту відповідно до вимог чинного законодавства України.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з гуманітарних питань.