Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про забезпечення функціонування та надання послуг в «Пунктах незламності «Тепле місто»

30.11.2022р.

№254

Внесено зміни відповідно до розпорядження міського голови від 07.12.2022 №256

Внесено зміни відповідно до розпорядження міського голови від 26.12.2022 №271

Внесено зміни відповідно до розпорядження міського голови від 11.10.2023 №221

Внесено зміни відповідно до розпорядження міського голови від 06.12.2023 №274

Внесено зміни відповідно до розпорядження міського голови від 31.01.2024 №26

 

Про забезпечення функціонування

та надання послуг в «Пунктах незламності

«Тепле місто»

 

З метою забезпечення доступу населення, функціонування і надання послуг в «Пунктах незламності «Тепле місто», керуючись Указом Президента України від 24.02.2022 №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» (із змінами), Законами України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», «Про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», «Про правовий режим воєнного стану», «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Організувати функціонування «Пунктів незламності «Тепле місто» згідно з додатком (додається).

2. В «Пунктах незламності «Тепле місто» передбачити генератори, комплекти освітлення та мережеві подовжувачі, розетки, доступність до мережі інтернету, телефону, медичні аптечки, вогнегасники, чай, цукор, одноразовий посуд.

3. Роботу «Пунктів незламності «Тепле місто» забезпечити за допомогою працівників Тернопільської міської ради, комунальних підприємств Тернопільської міської ради, волонтерів та суб’єктів підприємницької діяльності.

4. Заступникам міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальникам управлінь та відділів Тернопільської міської ради відповідно до розподілу обов’язків забезпечити необхідним майном, матеріалами та фінансування роботи «Пунктів незламності «Тепле місто».

5. Тернопільському районному управлінню поліції ГУ НП в Тернопільській області забезпечити охорону громадського порядку в «Пунктах незламності «Тепле місто».

5. Керівникам комунальних підприємств Тернопільської міської ради надавати максимальне сприяння у забезпеченні роботи пунктів «Пунктів незламності «Тепле місто». 6. По мірі створення нових «Пунктів незламності «Тепле місто» вносити зміни в додаток до даного розпорядження.

7. Відповідальним за роботу «Пунктів незламності «Тепле місто» призначити заступника міського голови з питань діяльності органів ради Володимира ДІДИЧА.

8. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                       Сергій НАДАЛ