Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про проведення конкурсу на кращий макет Різдвяної шопки «Різдвяне диво»

02.11.2021р.

№225

 

Про проведення конкурсу

на кращий макет Різдвяної шопки

«Різдвяне диво»

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою залучення установ, організацій, підприємств, закладів, мешканців Тернопільської міської територіальної громади, дітей та родин до вивчення та пізнання Різдвяних традицій за допомогою засобів народного декоративно-прикладного мистецтва:

1. Оголосити проведення конкурсу на кращий макет Різдвяної шопки «Різдвяне диво» з 01 грудня 2021 року по 20 січня 2022 року.

2. Затвердити Положення про проведення конкурсу на кращий макет Різдвяної шопки «Різдвяне диво», згідно з додатком 1 (додається).

3. Затвердити склад конкурсної комісії з підведення підсумків конкурсу на кращий макет Різдвяної шопки «Різдвяне диво», згідно з додатком 2 (додається).

4. Управлінню культури і мистецтв Тернопільської міської ради здійснювати організаційне забезпечення проведення конкурсу.

5. Відділу обліку та фінансового забезпечення передбачити кошти в сумі 12500.0 (дванадцять тисяч п’ятсот) гривень для грошової винагороди переможцям конкурсу при формуванні бюджету на 2022 рік.

6. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.

 

 

Міський голова                                   Сергій НАДАЛ