21 жовтня в «Open Space Ternopil» відбудеться тренінг на тему «Створення контенту для соцмереж. Практичний курс»

21 жовтня о 16:30 год в просторі «Open Space Ternopil» відбудеться тематичний тренінг на тему «Створення контенту для соцмереж. Практичний курс». Учасники матимуть змогу отримати практичні навички зі створення контенту для соціальних мереж, що стане корисним як для початківців, так і для тих, хто прагне вдосконалити їх.

Тривалість заходу – до двох годин. Місце проведення: вул. Доли, 9 (вхід від краєзнавчого музею з Площі Героїв Євромайдану). Вхід безкоштовний, проте необхідна попередня реєстрація через відповідну форму.

Це чудова нагода навчитися створювати ефективний контент для соціальних мереж та спілкуватися з однодумцями в затишній атмосфері «Open Space Ternopil».

Open Space Ternopil створено Тернопільською міською радою в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» (SRER), що реалізується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.