У Тернополі на базі лікарні швидкої допомоги відкрили відділення офтальмології

У Тернополі на базі КНП «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги» (вул. Волинська, 40) відкрили перше міське відділення офтальмології.

Відділення розраховане на 25 ліжок і оснащене найсучаснішим діагностичним обладнанням від провідних світових виробників. Це дозволяє застосовувати передові методики у наданні офтальмологічної допомоги, забезпечуючи точну діагностику та ефективне лікування очних захворювань.

Основними напрямками роботи є діагностика та лікування глаукоми, захворювань сітківки та зорового нерва. Відділення функціонує в повному обсязі, надаючи висококваліфіковану допомогу мешканцям міста.

На сьогодні у відділенні здійснюється комплексне терапевтичне лікування із застосуванням інноваційних методів та препаратів. У найближчій перспективі планується впровадження сучасних хірургічних методів лікування, що дозволить розширити спектр медичних послуг та підвищити їх ефективність.

Директор лікарні Ярослав Чайківський зазначає, що робота нового відділення офтальмології значно підвищить доступність та якість надання офтальмологічної допомоги жителям міста.

Нове відділення вже приймає пацієнтів, надаючи необхідну офтальмологічну допомогу та покращуючи якість життя мешканців міста.

Більше інформації про роботу закладу можна переглянути у соціальних мережах:

Інстаграм: https://bit.ly/3vqMHkD