17 червня у Тернополі відбудеться творча зустріч з військовослужбовцем, письменником та істориком Сергієм Тимофійком

17 червня о 15:00 год у Центральній міській бібліотеці( вул. Руська, 31) відбудеться творча зустріч з військовослужбовцем, українським письменником, істориком та науковцем Сергієм Тимофійком, відомим також під псевдонімом Тарас Мельник.

Сергій Тимофійко розпочав свій професійний шлях у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка, де працював асистентом кафедри всесвітньої історії та викладачем. Згодом ввикладав історію та географію у Січинецькому НВК Дунаєвецької міської ради. У 2014-2015 роках Сергій боронив нашу країну на східних кордонах. Після початку повномасштабного вторгнення він знову пішов на війну як доброволець. У 2023 році воїна нагородили почесним нагрудним знаком “Золотий хрест” Головнокомандувача Збройних Сил України.

Сергій Тимофійко відомий своїми гостросюжетними містичними детективними трилерами, такими як «Темні символи», «Таємниця сповіді», «Собачі тіні» та «Літератор». Також у мережі доступні аудіокниги та онлайн-книги автора, серед яких «Чорна сова», «Громада», «Лялькар», «Порожні могили», «Повернення», «Курган», «Свята земля», міське фентезі «Вимкнені ліхтарі» та бойовик «Особиста вендета».

Запрошуємо всіх охочих відвідати цю зустріч і познайомитися з містичними сюжетами та історичними паралелями, які втілює у своїх творах Сергій Тимофійко.