Ремонти доріг та прибудинкових територій тривають у Тернополі

У Тернополі продовжуються ремонти прибудинкових територій, тротуарів, міжквартальних проїздів та доріг.

Сьогодні, 11 червня, підготовку ремонтних карт (фреза мала) з влаштування асфальтобетонного покриття заплановано провести за адресами: вул. Романа Купчинського, вул. Андрія Сахарова.

Також, на вул. Промисловій (від вул. Дениса Лукіяновича в напрямку розворотного кільця електротранспорту) суб’єктами підприємницької діяльності, об’єкти господарювання яких знаходяться на даній ділянці вулиці, розпочато роботи з санітарної підрізки зелених насаджень та видалення самосіву, збору та вивезення нанесеного з узбіч вулиці ґрунту, планування узбіч проїзної частини, влаштування плит перекриття та люків колодязів дощової каналізації.

Разом з тим тривають ремонти на чотирьох прибудинкових територіях міста, а саме: просп. Злуки, 21, вул. Тараса Протасевича, 10А, вул. Новий Світ, 93-95 та вул. Олени Теліги, 9.

Нагадаємо, з 10 червня по 15 липня  частково перекрито рух транспорту на вулиці Андрея Шептицького. На цьому об’єкті виконуватимуть земляні роботи з прокладанням водопроводу. А також з 10 червня по 10 липня перекрито частину вулиці В’ячеслава Чорновола, з метою проведення робіт з реконструкції інженерних мереж вулиці Михайла Грушевського та ліквідації аварійної ситуації на інженерних мережах. Наразі працівники підрядної організації влаштували там тимчасові дорожні знаки та здійснюють розбирання покриття дороги з бруківки на бульв. Тараса Шевченка та вул. В’ячеслава Чорновола.