Цього тижня у Тернополі продовжаться локальні поточні ремонти дорожнього покриття та відновлення дворів

Цього тижня у Тернополі продовжиться виконання поточних ремонтів доріг та відновлення міжквартальних проїздів, прибудинкових територій та тротуарів.

Сьогодні, 20 травня, в рамках поточного ремонту підрядники проводитимуть підготовку ремонтних карт (мала фреза) за адресами: вул. Олени Теліги та вул. Новий Світ. На транспортній розв’язці вулиць Микулинецька – Торговиця – Князя Василя Костянтина Острозького – Замонастирська проведуть влаштування тимчасових дорожніх знаків та демонтаж бордюрів.

Після завершення підготовчих робіт на вулицях Олени Теліги та Новий Світ буде влаштовано новий шар асфальтобетону.

Також проводяться роботи з відновлення покриття у міжквартальних проїздах та на прибудинкових територіях за адресами: просп. Злуки, 21, 15 Квітня, 43-45, вул. Новий Світ, 93-95, вул. Тараса Протасевича,10 А, вул. Володимира Громницького, 7.

Нагадаємо, від сьогодні, 20 травня у Тернополі частково обмежать рух транспорту на транспортній розв’язці вулиць Микулинецька – Торговиця – Князя Василя Костянтина Острозького – Гайова – Замонастирська. Тут проводитимуть роботи з поточного ремонту дорожнього полотна, які заплановано завершити до 1 липня цього року.