Впродовж тижня у Тернополі тривають поточні ремонти дорожнього покриття доріг та прибудинкових територій

У Тернополі цього тижня виконуються поточні ремонти дорожнього покриття у дворах будинків та на проїжджих частинах.

Зокрема, на вулицях Замонастирській, Татарській та Полковника Морозенка тривають роботи з підготовки ремонтних карт (фреза велика) з влаштування асфальтобетонного покриття. На вул. Сахарова (від вул. Романа Купчинського в напрямку до КНС) працівники підрядної організації здійснюють мощення ФЕМ та тактильної плитки.

У місті ремонтують також прибудинкові території за адресами: просп. Злуки, вул. 15 Квітня, 43-45, вул. Новий Світ, 93-95 та вул. Тараса Протасевича,10А.

Додамо, впродовж тижня роботи з влаштування асфальтобетонного покриття тривали за адресами: вул. Володимира Великого, вул. Леся Курбаса, вул. Мирона Тарнавського та вул. Микулинецька.

Нагадаємо, що у зв’язку з проведенням поточного ремонту дороги від перехрестя вулиць Замонастирська – Ярослава Стецька, вулиці Миколи Пирогова від будинку № 46, вул. Деповська від будинку №1 та перехрестя вулиць Татарська–Дівоча, з 17 по 20 травня змінюється схема проходження автобусного маршруту №12, детальніше тут. Та на транспортній розв’язці вулиць Микулинецька – Торговиця – Князя Василя Костянтина Острозького – Гайова – Замонастирська, з 20 травня частково обмежать рух транспорту.