У 44 багатоквартирних будинках Тернополя проведуть ремонти житлового фонду на умовах співфінансування

29 листопада на засіданні виконавчого комітету міської ради внесено зміни в рішення виконавчого комітету від 24.05.2023 № 561 «Про затвердження титульного списку ремонту житлового фонду на умовах співфінансування на території Тернопільської міської територіальної громади на 2023 рік». Рішення прийнято з метою виконання та оплати робіт з ремонту житлового фонду на умовах співфінансування за рахунок видатків спеціального фонду місцевого бюджету.

До титульного списку додано ще сім адрес, де проведуть ремонти житлового фонду на умовах співфінансування на загальну суму 1 193 600 грн. Зокрема, капітальний ремонт інженерних мереж здійснять за адресами: вул. Софії Стадникової, 1; вул. Романа Купчинського, 9; вул. Михайла Грушевського, 7; вул. Зелена, 30; бульв. Симона Петлюри, 3; вул. 15 Квітня, 10. Також інші роботи капітального характеру проведуть у будинку на вул. Максима Кривоноса, 5 (вхідні групи, вікна)

Загалом у Тернополі до проведення ремонтів у житловому фонді на умовах співфінансування долучилися 44 житлових багатоквартирних будинків.

Нагадаємо, що у  багатоквартирних будинках Тернополя на умовах співфінансування можна провести ремонт житлового фонду.