Міський голова привітав працівників культури та майстрів народного мистецтва з нагоди професійного свята

Щорічно в Україні 9 листопада відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. З цієї нагоди в Палаці культури «Березіль» відбулися урочисті заходи.

Сергій Надал привітав та нагородив подяками і цінними подарунками тернополян, котрі присвятили себе благородній справі щоденною працею збагачувати українську культуру.

«Завдяки праці майстрів культури, мистецтв, народної творчості протягом багатьох століть вдалося зберегти нашу українську ідентичність і культура. Завдяки співакам, акторам, композиторам, художникам, скульптура ми зберегли нашу неповторність і цілісність. Ви є цвітом Тернополя, адже завдяки вам твориться неповторна мистецька аура нашого міста, - відзначає міський голова. - Серед вас є ті, хто з початком повномасштабного вторгнення взяв зброю у руки і захищають нашу державність. Шана і повага кожному захиснику і захисниці. Бажаю всім вам теплоти у серці, міцного здоров’я,  щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги».

Більше фото з нагородження у розділі «Галерея».