Ще у дев’яти будинках Тернополя проведуть ремонти на умовах співфінансування

28 вересня на засіданні виконавчого комітету міської ради внесено зміни в рішення виконавчого комітету від 24.05.2023 № 561 «Про затвердження титульного списку ремонту житлового фонду на умовах співфінансування на території Тернопільської міської територіальної громади на 2023 рік».

Рішення прийнято з метою виконання та оплати робіт з ремонту житлового фонду на умовах співфінансування за рахунок видатків спеціального фонду місцевого бюджету.

Зокрема, титульний список, де проведуть ремонти покрівель, ремонт і заміну внутрішньобудинкових інженерних мереж, елементів обладнання, ремонт ліфтів доповнено такими адресами: вул. Івана Франка, 23, вул. Оболоня, 11, вул. Квітки Цісик, 41, вул. Соломії Крушельницької, 1-А, вул. Тролейбусна, 17, вул. Івана Котляревського, 13, вул. Соломії Крушельницької, 1, бульв. Данила Галицького, 45, вул. Романа Купчинського, 7.

Загалом у Тернополі до проведення ремонтів у житловому фонді на умовах співфінансування долучилися понад 30 житлових багатоквартирних будинків.

Нагадаємо, що у  багатоквартирних будинках Тернополя на умовах співфінансування можна провести ремонт житлового фонду. Детальніше ознайомитися з можливостями можна тут.