Для тернопільських військовослужбовців додатково передали необхідне обладнання та комп’ютерну техніку

Тернопіль і надалі передає захисникам обладнання й техніку, амуніцію та спорядження, щоб наблизити перемогу над російськими загарбниками.

Цими днями для захисників однієї з військових частин, що створена на базі Тернополя, додатково передали необхідне спорядження та комп’ютерну техніку.

«Продовжуємо допомагати військовим. Для нашої частини, яка дислокується в одному з «гарячих» місць на Донеччині та нищить окупантів, передаємо техніку. А саме: тепловізійні камери, монітори, ноутбуки й інше обладнання, яке сподіваємось допоможе більш ефективно виконувати захисникам свої функції, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Бажаємо нехай ця техніка рятує життя, допомагає нищити й виганяти ворога».

Зокрема, передано: п’ять ноутбуків, три біспектральні тепловізійні камери, п’ять телевізорів, а також – комутатори, маршрутизатори, точки доступу, джерела безперебійного живлення, кабелі, оптичні щипці та жорсткі накопичувачі.

Традиційно допомога надається відповідно до запитів наших захисників, адже на фронті квадрокоптери є дуже необхідними у виявленні ворожих позицій.