На просп. Степана Бандери триває влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття

Цими днями на вулицях Тернополя продовжуються поточні ремонти дорожнього та пішохідного покриття.

Сьогодні, 30 червня, на просп. Степана Бандери, на ділянці від транспортної розвʼязки у напрямку бульв. Данила Галицького, вкладають верхній шар асфальтобетонного покриття. Окрім цього, тут також проводиться ремонт  тротуару.

На просп. Злуки ремонтують покриття двох зупинок громадського транспорту «Парк Національного відродження» та «Центр дозвілля ім. О. Довженка».

Ремонтують тротуар на вул. Юліана Опільського (від бульв. Тараса Шевченка до вул. Соломії Крушельницької). Наразі працівники підрядної організації вкладають фігурні елементи мощення на цій ділянці.

Роботи з пониження бордюрів на пішохідному переході виконуються на вул. Павла Чубинського та просп. Злуки.

У місті триває ремонт прибудинкових територій та міжквартальних проїздів за адресами: вул. Максима Кривоноса–вул. Петриківська; вул. Євгена Коновальця,14-16; вул. Чернівецька, 52-58 в межах будинків №44а та №50; вул. Олександра Довженка, 1; вул. Євгена Коновальця, 18.

Цими днями розпочались ремонтні роботи на вул. Чернівецька, 62; просп. Степана Бандери, 20; бульв. Данила Галицького; бульв. С. Петлюри, 3-3-А

Нещодавно завершено ремонти дворів на просп. Степана Бандери, 72; вул. Лесі Українки, 8; вул. Лесі Українки, 31 та міжбудинковий проїзд на просп. Злуки між будинками №19 та №21.