У Тернополі розпочалися поточні ремонти дорожнього покриття

З настанням календарної весни та потеплінням, працівники підрядної організації розпочинають активно вести ремонтні роботи на дорогах та об’єктах шляхо-мостового господарства Тернопільської громади.

Так, сьогодні, 17 березня, підрядники розпочали підготовку ремонтних карт (мала фреза) на вул. Микулинецькій, транспортна розв’язка вулиць Торговиця – Микулинецька – Князя Василя Костянтина Острозького – Гайова – Замонастирська.

Як зазначають в управлінні житлово-комунального господарства, роботи на цій ділянці триватимуть упродовж двох днів, 17 та 18 березня. Після нарізання ремонтних карт проводиться влаштування шару асфальтобетонного покриття.

Також у Тернополі продовжується будівництво дощового колектора на вул. Галицькій, який покращить відведення дощових і талих вод з житлових районів міста.

Окрім того, у місті тривають роботи і на інших об’єктах. Проводиться впорядкування території на вул. Миру, 9, 11 (влаштування сходових маршів). На вулиці Богдана Лепкого, 5 влаштовують опалубку під сходові марші.

До слова, відповідно до титульного списку, цього року заплановано провести роботи на двох об’єктах шляхо-мостового господарства: капітальний ремонт вул. Гайової та вул. Вояків дивізії «Галичина».

Звертаємося до водіїв! Будьте уважними під час руху на проїжджих частинах, де ведуться ремонтні роботи. Дотримуйтеся правил дорожнього руху та тримайте безпечну дистанцію.