3100 комплектів зимової термобілизни передали для тернопільських військовослужбовців на фронт

Більше дев’яти місяців в Україні триває повномасштабна війна. Впродовж цього часу для військовослужбовців надається необхідна допомога. Зважаючи на зниження температури повітря, для наших захисників, які  на передовій з Тернополя передано комплекти зимової термобілизни.

«З настанням холодної пори року у військових з’являються  нові потреби. Для того, щоб забезпечити їх теплом, ми вирішили придбати кожному тернополянину, хто сьогодні служать у лавах ЗСУ, комплект зимової термобілизни польського виробництва. Вона пошита із сучасних матеріалів, її можуть використовувати як ті, хто перебувають в русі, так і ті військові, хто в статичному положенні, - розповідає міський голова Сергій Надал. - Перед покупкою цих комплектів ми отримали цілий ряд консультацій від фахівців, які займаються термобілизною та узгодили все з військовими. Термобілизну передадуть безпосередньо у військові частини за місцем проходження служби наших тернополян. Відтак більшу частину комплектів буде відправлено через командирів».

У ті військові частини, де служить невелика кількість тернополян їхні родичі зможуть звернутися в управління соціальної політики, за адресою вул. Миколи Лисенка, 8, та отримати цю термобілизну. Згодом зможуть відправити її або самостійно, або через центр «Допомоги армії від Тернополя».