За підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) відбудеться серія онлайн-воркшопів

Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) в межах проєкту «Міста і громади, вільні від домашнього насильства» проводить серію онлайн-воркшопів та надає підтримку у реалізації проєктів із запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі.

Для того, щоб долучитися до цієї ініціативи необхідно зібрати команду із трьох осіб та бути присутніми на усіх онлайн-воркшопах, які відбуватимуться впродовж листопада - грудня по два дні. Обов’язковою умовою є присутність усієї команди. Після завершенню онлайн-занять учасники отримають сертифікати.

Опісля команди можуть розпочати  підготовку проєктних заявок. На виділено щонайменше два тижні від моменту участі у воркшопі. Усі проєкти повинні будуть бути спрямовані на запобігання домашньому насильству у громаді, де працює команда. Експертна команда UNFPA відбере найкращі ініціативи та надасть фінансову й експертну підтримку в їх реалізації. Реалізація запропонованих проєктів має тривати із січня до березня 2023 р.

Подати заявку на участь у воркшопі команди можуть за посиланням.

За результатами втіленого проєкту, команди надають UNFPA фінальний звіт про виконані активності не пізніше 15 березня 2023 року

Дізнатися деталі можна за телефоном  +38 (093) 701 36 23.