У Тернополі тривають поточні ремонти дорожнього покриття, відновлення міжквартальних проїздів і тротуарів

Цього тижня у різних мікрорайонах Тернополя продовжиться виконання поточних ремонтів дорожнього покриття, відновлення асфальтобетонного покриття у міжквартальних проїздах та на прибудинкових територіях.

Так, активні ремонтні роботи ведуться на транспортній розв’язці на перетині вулиць Івана Мазепи – Дружби – Чумацька – дамба Тернопільського ставу. Зокрема, тут триває облаштування центрального фартуха навколо кільця і двох острівців безпеки на пішохідних переходах. Попередньо на цій ділянці працівниками КП «Тернопільводоканал» були проведені роботи із заміни водопровідної мережі.

Окрім того, на завершальному етапі роботи з відновлення підходів автомобільного моста через р. Серет на вул. Андрея Шептицького, де наразі працівники підрядної організації проводять догляд за бетоном монолітної розподільчої плити на пішохідної частини моста.

В межах виконання поточного ремонту дорожнього покриття, сьогодні, 23 серпня, на вул. 15 Квітня проводиться підготовка ремонтних карт, влаштування корита та основи щебенево-піщаної суміші з вкладанням шару асфальтобетону.

Триває влаштування котловану дощового колектора на вул. Галицькій і транспортній розв’язці вулиць Збаразька – Галицька – Вояків дивізії «Галичина» – Бродівська. А на зупинці громадського транспорту, що на вул. Антіна Манастирського, проводиться відновлення елементів благоустрою.

Разом з тим працівники підрядної організації розпочали відновлення покриття тротуару на ділянці від вул. Олени Теліги й до вул. Івана Котляревського, 24, де наразі демонтують старі бордюри.

У місті також триває відновлення покриття у міжквартальних проїздах та на прибудинкових територіях за адресами: вул. Івана Мазепи, 1; вул. Іванни Блажкевич, 5; вул. Торговиця, 14–18; вул. Галицька, 41; вул. Олександра Смакули, 1; вул. Лесі Українки, 29.