Триває поточний ремонт асфальтобетонного покриття на дорогах та об’єктах житлового фонду Тернополя

У Тернополі продовжують проводити поточний ремонт асфальтобетонного покриття на дорогах та об’єктах житлового фонду.

Так, наразі у місті ремонтні роботи тривають на вул. Андрея Шептицького, де працівники підрядної організації влаштовують бордюри; на вул. Ровиська у с. Чернихів Тернопільської громади, де розпочалася підготовка до влаштування корита дороги і дорожніх знаків та на вул. Миколи Лисенка у Тернополі, де проводиться нарізання ремонтних карт.

Впродовж минулого тижня у місті проведено локальне асфальтування доріг за адресами: вул. Бродівська, вул. Володимира Лучаковського, вул. Львівська, вул. Андрея Шептицького, вул. Золотогірська, вул. Романа Шухевича, вул. Паркова.

Продовжуються роботи і з відновлення підходів автомобільного моста через р. Серет на вул. Андрея Шептицького. Наразі там виконується розбирання покриття на підходах моста та демонтаж перильного огородження.

Ремонтуються й об’єкти житлового фонду міста. Тривають роботи, зокрема, на міжквартальному проїзді на вул. Торговиця, 14-18 та у дворах за адресами: вул. Миру 2–А; вул. Миру, 3–А; вул. Івана Мазепи, 1; вул. Лесі Українки, 29; вул. Іванни Блажкевич, 5 (стара назва – вул. Макаренка); вул. Галицька, 41; вул. Олександра Смакули, 1.