У різних мікрорайонах Тернополя триває ремонт дорожнього покриття

У Тернополі від початку тижня ремонт дорожнього покриття проводився як на проїжджих частинах вулиць, так й у дворах, де роботи були розпочаті у попередньому році.

Так, впродовж чотирьох днів працівники підрядних організацій провели локальну заміну верхнього шару асфальтобетону на вулицях: 15 Квітня, Соломії Крушельницької, Морозенка, Промислова, Далека, а також на транспортній розв’язці вулиць Збаразька – Злуки – Текстильна – Промислова.

Цими днями завершився ремонт на вул. Замонастирській та на пішохідній частині шляхопроводу через залізничну колію на вул. Бродівській, водночас продовжуються ремонтні роботи на вул. Андрея Шептицького, де працівники підрядної організації виконують роботи з відновлення підходів автомобільного моста через р. Серет.

Окрім проїжджих частин вулиць, у Тернополі триває ремонт на близько десяти прибудинкових територіях та міжквартальних проїздах за адресами: вул. Лучаківського,1-А, вул. Володимира Винниченка, 3, вул. Андрія Малишка, 2, вул. Живова, 14-18, вул. Сергія Корольова, 6, вул. Слівенська,13, бульв. Симона Петлюри, 4, вул. Клима Савури, 8, вул. Козацька,15.