У Тернопіль доставлено чотири автомобілі швидкої допомоги, які передала українська діаспора з Англії

24 березня Тернопіль отримав від української діаспори з Великобританії чотири автомобілі швидкої допомоги. Шестеро волонтерів спільними зусиллями доставили транспорт, який уже ближчими днями  передадуть  на передові позиції для порятунку військових та цивільного населення.

«Сьогодні ми отримали чотири автомобілі швидкої допомоги, які нам привезли волонтери з Великобританії. Вони обладнанні всім необхідним для того, щоб проводити евакуацію хворих і поранених. Прийнято рішення, що транспорт відправлять в зону бойових дій, у міста та у військові частини, які найбільше потребують такої допомоги, - відзначає Сергій Надал. - Автомобілі швидкої допомоги обладнані проблисковими маячками та повністю готові до виїзду.  Щиро дякую міжнародній спільноті за підтримку і допомогу. Сьогодні весь об’єднався у боротьбі проти російської агресора. Ми впевнено крокуємо щодня до перемоги». 

Волонтер і тернополянин, який зараз проживає в Англії, Олександр Салій, розповідає, що разом із транспортом волонтери передали також необхідні медикаменти та генератори. А їжу, що була доставлена у Тернопіль, розподілили у центри допомоги переселенцям в місті.