Тернопіль готує місця для поселення переселенців з інших міст України

Для внутрішньо переміщених осіб з областей України, де наразі ведуться активні воєнні дії, в Тернополі будуть розгорнуті додаткові місця для тимчасового розміщення.

Звертаємось до тернополян із проханням, хто має можливість прийняти громадян зі східної та центральної України у свої домівки, зголошуйтеся за номером телефону +38(098)1747741.

Понад 50 внутрішньо переміщених осіб готовий прийняти та надати прихисток і  БФ «Карітас» та БФ «Світло реформаці».

Інформуємо також, вчора у Тернополі розпочав роботу міський координаційний  штаб з надання невідкладної допомоги та приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам.

Штабом буде розроблено карту наявних місць у Тернопільській міській територіальній громаді, де можливо тимчасово розмістити внутрішньо переміщених осіб.

Будемо вдячні кожному, хто зможе надати додаткову допомогу.

У приміщенні Тернопільського міського центру соціального обслуговування населення за адресою вул.Лисенка, 8 (цілодобово, тел: 0674611075) та у Центрі Науки за адресою площа Героїв Євромайдану (з 10.00 до 18.00 год.) триває збір необхідних продуктів для переселенців: карімати, надувні матраци, продукти харчування, одяг, засоби гігієни та індивідуального захисту.

Просимо небайдужих тернополян долучитися до допомоги.

Додаткова інформація - за телефоном гарячої лінії - +38(098)1747741.

Фото: Карітас Тернопіль