Для учасників пробного ЗНО-2022 визначено особливості реєстрації

Уже з 5 січня всі бажаючі пройти пробне ЗНО-2022 зможуть зареєструватися на участь у ньому. 

Триватиме реєстрація до 22 січня на сайті ІФРЦОЯО

У Центрі оцінювання якості освіти звертають увагу на особливості реєстрації.

Що потрібно знати про особливості реєстрації учасників пробного ЗНО-2022?

1. Кожен бажаючий може зареєструватися на сайті Івано-Франківського  регіонального центру оцінювання якості освіти (test.if.ua) або на сайтах інших регіональних центрів, якщо учасник пробного тестування заздалегідь знатиме, що у день проведення тестування не буде перебувати у населених пунктах Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької та Закарпатської областей, які належать до території обслуговування Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

2. Вартість пробного ЗНО-2022 у Закарпатській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій областях становить 282 гривні за одне тестування.

Детальніше з Вимогами щодо реєстрації осіб для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні в 2022 році у Закарпатській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій областях можна ознайомитися на сайті ІФРЦОЯО за посиланням https://www.test.if.ua/vymogy/

Додамо, участь у пробному ЗНО допоможе ознайомитися з організаційними умовами проведення тестування (з порядком доступу до пункту тестування і робочого місця, особливостями роботи із бланками відповідей тощо), структурою та змістом тестових зошитів, а також з’ясувати рівень своїх навчальних досягнень і, як наслідок, уникнути зайвого хвилювання та зосередитися під час основної сесії саме на виконанні тестових завдань.