Тернопільська школа № 28 урочисто відзначила свій 30-річний ювілей

Днями Тернопільська загальноосвітня школа №28 відзначала 30-ту річницю від дня створення навчального закладу.

З нагоди ювілейної дати 22 жовтня у школі відбулися урочисті та святкові заходи.

Привітав учнівський та педагогічний колективи освітнього закладу та вручив грошовий сертифікат для забезпечення потреб школи міський голова Тернополя Сергій Надал.

«З позиції історії, 30 років – невеликий термін, а от з позиції школи – це декілька поколінь успішних, щасливих учнів та випускників. Ваш навчальний заклад є ровесником незалежності нашої держави, які разом зростали, розвивались, рухались вперед. Приємно відзначити, що школа і надалі змінюється, розвивається та вдосконалюється, – зазначив Сергій Надал. – Ваш заклад є активним учасником громадського, суспільного життя в місті та неодноразовим учасником і переможцем Громадського бюджету. Дякуємо вам за ті соціальні проєкти, які ви робите не лише для своєї школи, а для мешканців навколишніх будинків. Саме вас обрав для співпраці благодійний фонд «Реал Мадрид», що також є вагомим показником. А втілений проєкт «Щасливий вчитель» підтверджує, де щасливі педагоги – там обов’язково будуть щасливі учні».

Міський голова побажав учням та педагогам школи міцного здоров’я, натхнення, терпіння, нових перемог та розквіту і процвітання навчальному закладу.